top of page

Verzenden + Bezorgen

We verzenden bestellingen binnen Nederland, naar België, Luxemburg en Duitsland. Alle bestellingen worden verzonden met post NL. De bezorgtijd (3-7) dagen is een schatting. Guave is niet verantwoordelijk voor vertraagde bezorgingen en/of verlies of schade gerelateerd aan de bezorging.

Ruilen

Kledingstukken kunnen geruild worden binnen 14 dagen na aankoop. Voor het ruilen van kledingstukken geldt dezelfde standaard als retour zendingen: kledingstukken moeten ongebruikt en in verkoopbare staat bij ons aankomen.

Wanneer we items ontvangen die niet meer verkoopbaar zijn, dan is ruilen niet mogelijk. Restitutie van de kosten van het kledingstuk is dan ook niet mogelijk. Voor een eventueel verschil tussen twee kledingstukken ontvangt u een factuur of restitutie. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Retour 

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.Alle kledingstukken kunnen retour gestuurd worden met een restitutie van het gehele aankoop bedrag binnen 14 dagen na ontvangst. Kledingstukken mogen alleen ongebruikt teruggestuurd worden. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten.
 

In het geval van een productiefout dan zullen de verzendkosten door Guave vergoed worden. Alle kledingstukken moeten in de oorspronkelijke verpakking teruggestuurd worden. We kunnen helaas geen terugbetaling doen wanneer we de kledingstukken niet ontvangen, dus zorgt u er alstublieft voor dat u het correct en naar het juiste adres verstuurd:


Derkinderenstraat 44
1062 BJ Amsterdam

Nederland 

Het aankoopbedrag zal terug op uw rekening gestort worden binnen 7 dagen na ontvangst van het kledingstuk in zijn oorspronkelijke conditie.

Let op: de klant is verantwoordelijk voor het retourneren tot ontvangst. Zorg daarom dat u altijd een track&trace code hebt van de desbetreffende verzending. 

Aanpassingen en servicebeleid  

We kunnen uw gekochte kledingstuk aanpassen binnen een maand na aankoop. Deze aanpassing is veelal gratis, uitzonderingen daar gelaten (afhankelijk van de omvang van de aanpassing). De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten. Als u er voor kiest om uw kledingstuk aan te laten passen door een andere partij dan Guave, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten.

bottom of page